Laatst gelezen
- Grigliata di Cervo
- Pomodori al tonno
- Risotto alla Milanese
- Firinda Domates - Gestoofde tomaten
- Involtini di melanzane
- Fritto misto alla Fiorentina
- Camarones Al Ajillo - garnalen met knoflook en peper
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
Pandsari Salata - Rode bietensalade
Pandsari Salata
Rode bietensalade
ingrediënten:
500 gr rode bieten
1 rode ui
2 eetl olijfolie
1 eetl citroensap
1/4 theel zout
1/4 theel peper
water + zout
bereiding:
Verwijder de bladeren en de stengels van de knollen en snijd deze in stukjes. Verhit in een pan het water met het zout en voeg de knollen toe en laat dit in 75 minuten gaar koken. Voeg na 30 minuten de stelen toe en na 30 minuten de bladeren. Giet alles al en laat alles uitlekken.
Verwijder de schil van de bieten en snijd deze in dunnen plakjes. snijd de stelen en de bladeren grof. Snijd de ui in dunnen reepjes. Meng de olie, het citroensap, het zout en de peper door elkaar en meng alle ingrediënten. Teminste 2 uur laten intrekken voor het serveren.
Rode bietensalade
ingrediënten:
500 gr rode bieten
1 rode ui
2 eetl olijfolie
1 eetl citroensap
1/4 theel zout
1/4 theel peper
water + zout
bereiding:
Verwijder de bladeren en de stengels van de knollen en snijd deze in stukjes. Verhit in een pan het water met het zout en voeg de knollen toe en laat dit in 75 minuten gaar koken. Voeg na 30 minuten de stelen toe en na 30 minuten de bladeren. Giet alles al en laat alles uitlekken.
Verwijder de schil van de bieten en snijd deze in dunnen plakjes. snijd de stelen en de bladeren grof. Snijd de ui in dunnen reepjes. Meng de olie, het citroensap, het zout en de peper door elkaar en meng alle ingrediënten. Teminste 2 uur laten intrekken voor het serveren.