Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Brizola - gesmoorde karbonaden
Brizola
gesmoorde karbonaden
Ingrediënten:
4 karbonaden
125 ml rode wijn
4 eetl olijfolie
1/2 theel zout
2 theel oregano, gehakt
1 theel peper
Bereiding:
Bestrooi het vlees met het zout, de peper en de oregano. Verhit in een pan de olijfolie en bak het vlees bruin. Giet de wijn erbij en laat het nog zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
gesmoorde karbonaden
Ingrediënten:
4 karbonaden
125 ml rode wijn
4 eetl olijfolie
1/2 theel zout
2 theel oregano, gehakt
1 theel peper
Bereiding:
Bestrooi het vlees met het zout, de peper en de oregano. Verhit in een pan de olijfolie en bak het vlees bruin. Giet de wijn erbij en laat het nog zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.