Laatst gelezen
- Stracotto all'Emiliana - rundvlees met rode wijnsaus
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Risotto alla Milanese
- Bistecche all'arrabbiata
- Etli Kuru Fasulye - witte bonen met lamsvlees
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Coniglio ai capperi - Konijn met kappertjes
- Rigatoni alla Toranese
- Luganega al vino bianco
Piperjes Jemistes - gevulde paprika's
Piperjes Jemistes
gevulde paprika's
ingrediënten:
2 uien
400 gr rundergehakt
zout en peper
2 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
6 eetlepels gekookte rijst
4 grote paprika's of anders 8 kleine
6 dl tomatensap
wat bouillon en
4 eetlepels olie
bereiding:
snipper de uien fijn en meng het met het rundergehakt. Voeg zout, peper en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng dit met de gekookte rijst.
Snijd de deksels van de paprika's af en ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Eerst de paprika's goed wassen, uitlekken en dan vullen met het vleesmengsel. De gevulde paprika's in een stoompan zetten.
Olie en de tomatensap bij de paprika's in de pan toevoegen en aanvullen met bouillon en alles op een laag vuur in de oven of op het fornuis gaar laten worden.
gevulde paprika's
ingrediënten:
2 uien
400 gr rundergehakt
zout en peper
2 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
6 eetlepels gekookte rijst
4 grote paprika's of anders 8 kleine
6 dl tomatensap
wat bouillon en
4 eetlepels olie
bereiding:
snipper de uien fijn en meng het met het rundergehakt. Voeg zout, peper en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng dit met de gekookte rijst.
Snijd de deksels van de paprika's af en ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Eerst de paprika's goed wassen, uitlekken en dan vullen met het vleesmengsel. De gevulde paprika's in een stoompan zetten.
Olie en de tomatensap bij de paprika's in de pan toevoegen en aanvullen met bouillon en alles op een laag vuur in de oven of op het fornuis gaar laten worden.