Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Patates - Gestoofde aardappelen
Patates
Gestoofde aardappelen
Ingrediënten:
500 gr aardappelen
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
350 tomaten
olie
bereiding:
Snijd de aardappelen in reepjes/plakjes en de koflook, sjalotjes en tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de aardappelen, de sjalotjes en de knoflook bruin. Voeg dan de tomaten toe en bak het nog 5 minuten.