Laatst gelezen
- Arní Exohikó - lamsvlees op plattelandswijze bereid
- Tucatini met Carbonara-saus
- Spanaki - spinazie uit de oven
- Smacafan
- Carne estofado a la Asturiana
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Zuppa di lenticchie - linzensoep
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Saltimbocca alla Romana
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
Creoli alla Molisana - Pasta met spek
Creoli alla Molisana
Pasta met spek
Ingrediënten:
350 gr creoli pasta
75 gr spek
2 sjalotjes
1 chili pepertje
50 gr pecorina kaas
1 teentje knoflook
3 eetl olijfolie
zout en peper naar smaak
water
Bereiding:
Snijd de spek, de sjalotjes, de knoflook en de peper fijn. Verhit in een pan de olie en fruit voor 2 minuten. Voeg dan wat water toe en laat
het 10 minuten zachtjes stoven. Kook de pasta gaar en bestrooi deze met de kaas. Meng dan de saus er door en breng het op smaak met de peper en zout.