Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Carne estofado a la Asturiana
- Cevizli Havuç Salatasi - Wortel-walnotensalade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Lamsschenkels met artichokken 2
- Çoban salatasi - Herderssalade
- Albondigas - gehaktballetjes
- Creoli alla Molisana - Pasta met spek
Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
Vitello alla senape
Kalfsvlees met mosterd
Ingrediënten:
500 kalfsvlees
bloem
olie
10 olijven
2 theel mosterd
1/2 theel zout
1 theel peper
60 ml water
Bereiding;
snijd het vlees in 4 plakken en sla deze plat. Wentel het vlees door de bloem. Snijd de olijven in plakjes. Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin en bestrooi het met de peper en het zout. Meng het water met de mosterd en voeg dit samen met de olijven toe en laat het 3 minuten meebakken.