Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Piccata al Marsala
Piccata al Marsala
Ingrediënten:
600 gr varkenslapjes
100 gr bloem
3 eetl boter
100 ml Marsala
1 eetl peterselie, gehakt
zout en peper naar smaak
bereiding:
Plet he vlees en kruid deze met peper en zout en wentel deze door de bloem. Verhit in een pan de boter en bak het vlees rondom bruin. Dan de masala toevoegen en stoof het vlees vrijwel gaar. Dan de peterselie toevoegen en nog even laten stoven en serveer.