1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pandsari Salata
Rode bietensalade

ingrediënten:
500 gr rode bieten
1 rode ui
2 eetl olijfolie
1 eetl citroensap
1/4 theel zout
1/4 theel peper
water + zout

bereiding:
Verwijder de bladeren en de stengels van de knollen en snijd deze in stukjes. Verhit in een pan het water met het zout en voeg de knollen toe en laat dit in 75 minuten gaar koken. Voeg na 30 minuten de stelen toe en na 30 minuten de bladeren. Giet alles al en laat alles uitlekken.
Verwijder de schil van de bieten en snijd deze in dunnen plakjes. snijd de stelen en de bladeren grof. Snijd de ui in dunnen reepjes. Meng de olie, het citroensap, het zout en de peper door elkaar en meng alle ingrediënten. Teminste 2 uur laten intrekken voor het serveren.

wie is online

We have 34 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538759