Laatst gelezen
- Garnalensoep
- Carciofi ripieni
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Pollo con ajo - kip in knoflooksaus
- Almejas a la marinera - Mosselen in witte wijn
- Salata Angouri - Komkommersalade
- Kotopoulo Sto Fourno - kip met aardappels uit de oven
- Gemista - gevulde tomaten
- Sarde a Beccaficu
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
Fava - erwtensoep
Fava
erwtensoep
ingrediënten:
500 gr gele spliterwten
1000 ml water
3 sjalotten
1/2 theel zout
Garnering:
citroenschijfjes
olijfolie
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een pan het water en voeg de spliterwten toe en laat deze in 2 uur gaar koken. Meng het zout erdoor en verdeel de soep over de kommen. Giet per kop 1 eetl olie erbij en wat citroenschijfjes.
erwtensoep
ingrediënten:
500 gr gele spliterwten
1000 ml water
3 sjalotten
1/2 theel zout
Garnering:
citroenschijfjes
olijfolie
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een pan het water en voeg de spliterwten toe en laat deze in 2 uur gaar koken. Meng het zout erdoor en verdeel de soep over de kommen. Giet per kop 1 eetl olie erbij en wat citroenschijfjes.