Laatst gelezen
- Carciofi alla romana
- Pandsari Salata - Rode bietensalade
- Tucatini met Carbonara-saus
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
- Allitas de pollo en escabeche - Kippenvleugeltjes in kruidenazijn
- Gambas al pil pil - gepeperde gamba's
- Zuppa Pavese
- Pirinç çorbasi - rijst soep
- Bucatini all'Amatriciana - pasta met spek
- Firin na mezit - schelvis uit de oven
Fasolatha - witte bonen soep
Fasolatha
witte bonen soep
Ingrediënten:
300 gr witte bonen
250 ml water
3 uien
1 wortel
1 eetl tijm
1 takjes peterselie
1 takje selderij
3 tomaten
1/2 theel zout
1 theel peper
2 eetl olijfolie
garnering;
1 takje peterslie, gehakt
bereiding:
Snijd de wortel fijn, pureer de tomaten en hak de selderij, de tijm en de peterselie fijn. Snijd de uien fijn. Vul een pan met het water en voeg de bonen toe. Voeg de uien, de peterselie, de tijm, de wortel, de selderij, de tomaten, het zout, de peper en de olie toe en laat het geheel zachtjes 1 uur koken totdat de bonen gaar zijn. Bestrooi het met de peterselie en serveer.
witte bonen soep
Ingrediënten:
300 gr witte bonen
250 ml water
3 uien
1 wortel
1 eetl tijm
1 takjes peterselie
1 takje selderij
3 tomaten
1/2 theel zout
1 theel peper
2 eetl olijfolie
garnering;
1 takje peterslie, gehakt
bereiding:
Snijd de wortel fijn, pureer de tomaten en hak de selderij, de tijm en de peterselie fijn. Snijd de uien fijn. Vul een pan met het water en voeg de bonen toe. Voeg de uien, de peterselie, de tijm, de wortel, de selderij, de tomaten, het zout, de peper en de olie toe en laat het geheel zachtjes 1 uur koken totdat de bonen gaar zijn. Bestrooi het met de peterselie en serveer.