Laatst gelezen
- Grigliata di Cervo
- Pomodori al tonno
- Risotto alla Milanese
- Firinda Domates - Gestoofde tomaten
- Involtini di melanzane
- Fritto misto alla Fiorentina
- Camarones Al Ajillo - garnalen met knoflook en peper
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
Gambas al pil pil - gepeperde gamba's
Gambas al pil pil
gepeperde gamba's
Ingrediënten:
1000 gr gamba's
1/2 theel zout
5 eetl olijfolie
4 teentjes knoflook
1/2 theel chili poeder (of 1 gedroogde lombok)
1/2 theel paprikapoeder
Bereiding:
Meng de gamba's met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Snijd de knoflook fijn en/of wrijf de lombok fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de chili/lombok voor 1 minuut. Voeg dan de gamba's toe en bak deze 5 minuten. Bestrooi ze met de paprikapoeder en serveer.
gepeperde gamba's
Ingrediënten:
1000 gr gamba's
1/2 theel zout
5 eetl olijfolie
4 teentjes knoflook
1/2 theel chili poeder (of 1 gedroogde lombok)
1/2 theel paprikapoeder
Bereiding:
Meng de gamba's met het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Snijd de knoflook fijn en/of wrijf de lombok fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de chili/lombok voor 1 minuut. Voeg dan de gamba's toe en bak deze 5 minuten. Bestrooi ze met de paprikapoeder en serveer.