Laatst gelezen
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Omeletta me patates
- Pirinç çorbasi - rijst soep
- Mercimek çorbasi - rode linzensoep
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Feta Me Ntomata - fetakaas met tomaat
- Morcilla con Manzana - Bloedworst met appel
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Kokoretsi - Gegrillde lamsspiesjes
- Firin na mezit - schelvis uit de oven
Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
Alcachofas fritas
Gefrituurde artisjokken
Ingrediënten:
12 artisjokken
1 citroen (sap)
4 eetl bloem
½ theel zout
½ theel peper
olijfolie
Garnering:
1 citroen, partjes
zeezout
Bereiding:
Snijd de artisjokken in stukken en wrijf deze in met het citroensap. Meng het zout en de peper door de bloem en wentel de artisjokken erdoor. Verhit in een pan voldoende olie en bak de artisjokken in 2 minuten goudbruin. Strooi het zeezout erover en garneer het met partjes citroen.
Gefrituurde artisjokken
Ingrediënten:
12 artisjokken
1 citroen (sap)
4 eetl bloem
½ theel zout
½ theel peper
olijfolie
Garnering:
1 citroen, partjes
zeezout
Bereiding:
Snijd de artisjokken in stukken en wrijf deze in met het citroensap. Meng het zout en de peper door de bloem en wentel de artisjokken erdoor. Verhit in een pan voldoende olie en bak de artisjokken in 2 minuten goudbruin. Strooi het zeezout erover en garneer het met partjes citroen.