Laatst gelezen
- Stracotto all'Emiliana - rundvlees met rode wijnsaus
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Risotto alla Milanese
- Bistecche all'arrabbiata
- Etli Kuru Fasulye - witte bonen met lamsvlees
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Coniglio ai capperi - Konijn met kappertjes
- Rigatoni alla Toranese
- Luganega al vino bianco
Pescado Frito - Vis met een korstje
Pescado Frito
Vis met een korstje
Ingrediënten:
250 ml water
125 gr bloem
4 eetl maizena
1/2 theel zout
1 eetl citroensap
1 eidooier
500 gr witvis-filet
olie
1 eetl bloem
Bereiding:
Meng de bloem, de maizena en het water tot een beslag. Meng vervolgens het zout, het citroensap en de eierdooier door het beslag en laat dit 15 minuten rusten. Snijd de vis in kleine stukjes. Bestrooi de vis met de bloem en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin. Laat dit eerst uitlekken voor het serveren.
Vis met een korstje
Ingrediënten:
250 ml water
125 gr bloem
4 eetl maizena
1/2 theel zout
1 eetl citroensap
1 eidooier
500 gr witvis-filet
olie
1 eetl bloem
Bereiding:
Meng de bloem, de maizena en het water tot een beslag. Meng vervolgens het zout, het citroensap en de eierdooier door het beslag en laat dit 15 minuten rusten. Snijd de vis in kleine stukjes. Bestrooi de vis met de bloem en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin. Laat dit eerst uitlekken voor het serveren.