Laatst gelezen
- Morcilla con Manzana - Bloedworst met appel
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Kokoretsi - Gegrillde lamsspiesjes
- Firin na mezit - schelvis uit de oven
- Bulgurpilav
- Aceitunas Alinadas - Gemarineerde olijven
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
- Sikothakia tis kottas me saltsa - kippenlevers in madeirasaus
- Zuppa Pavese
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
Pirinç çorbasi - rijst soep
Pirinç çorbasi
rijst soep
rijst soep
Ingrediënten:
1500 ml runderbouillon
75 gr rijst
500 gr tomaten
3 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 eetl boter
Bereiding:
Was eerst de rijst en zet de rijst dan op met het zout, de boter en de bouillon en breng het aan de kook. Snijd de tomaten fijn en voeg deze bij de bouillon. Als de rijst gaar is geworden meng dan de peterselie erdoor en serveer de soep.
1500 ml runderbouillon
75 gr rijst
500 gr tomaten
3 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 eetl boter
Bereiding:
Was eerst de rijst en zet de rijst dan op met het zout, de boter en de bouillon en breng het aan de kook. Snijd de tomaten fijn en voeg deze bij de bouillon. Als de rijst gaar is geworden meng dan de peterselie erdoor en serveer de soep.