Laatst gelezen
- Arní Exohikó - lamsvlees op plattelandswijze bereid
- Tucatini met Carbonara-saus
- Spanaki - spinazie uit de oven
- Smacafan
- Carne estofado a la Asturiana
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Zuppa di lenticchie - linzensoep
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Saltimbocca alla Romana
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
Dügün çorbasi - bruiloftsoep
Dügün çorbasi
bruiloftsoep
bruiloftsoep
Benodigdheden:
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel
Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel
Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.