Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Malfatti di ricotta
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Gemista - gevulde tomaten
- Risotto alla Milanese
- Vieiras Estofadas - Gestoofde mosselen
- Sjisj-kebap
- Moscari stifado - kalfsvlees met uien
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
Kotolétes arniouí skáras - geroosterde lamskarbonade
Kotolétes arniouí skáras
geroosterde lamskarbonades
Ingrediënten:
1000 gr lamskarbonades
1 theel zout
1 theel peper
4 eetl olijf olie
1 citroen (sap)
1 theel oregano, gehakt
1 takje peterselie, grof gehakt
garnering:
2 citroenen, partjes
bereiding:
Meng het citroensap met de oregano en de olijfolie. Marineer hiermee het vlees en laat het staan voor tenminste 3 uur. Rooster vervolgens de karbonades lang gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrooi de karbonades met de peper, het zout en de perterselie. Garneer het met citroenpartjes.
geroosterde lamskarbonades
Ingrediënten:
1000 gr lamskarbonades
1 theel zout
1 theel peper
4 eetl olijf olie
1 citroen (sap)
1 theel oregano, gehakt
1 takje peterselie, grof gehakt
garnering:
2 citroenen, partjes
bereiding:
Meng het citroensap met de oregano en de olijfolie. Marineer hiermee het vlees en laat het staan voor tenminste 3 uur. Rooster vervolgens de karbonades lang gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrooi de karbonades met de peper, het zout en de perterselie. Garneer het met citroenpartjes.