Laatst gelezen
- Arní Exohikó - lamsvlees op plattelandswijze bereid
- Tucatini met Carbonara-saus
- Spanaki - spinazie uit de oven
- Smacafan
- Carne estofado a la Asturiana
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Zuppa di lenticchie - linzensoep
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Saltimbocca alla Romana
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
Kotopoulo Sto Fourno - kip met aardappels uit de oven
Kotopoulo Sto Fourno
kip met aardappels uit de oven
Ingrediënten:
4 kippenpoten
8 aardappelen
1 theel zout
4 theel oregano
1 citroen (sap)
250 ml water
5 eetl olijfolie
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in vieren. Bestrooi de aardappelen en het vlees met het zout en de oregano. Bedek een ovenschaal met het water en de olijfolie en leg het vlees en de aardappelen erop. Besprenkel dit met het citroensap. Bak het in een op 160 gr voorverwarmde oven in 90 minuten gaar.
kip met aardappels uit de oven
Ingrediënten:
4 kippenpoten
8 aardappelen
1 theel zout
4 theel oregano
1 citroen (sap)
250 ml water
5 eetl olijfolie
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in vieren. Bestrooi de aardappelen en het vlees met het zout en de oregano. Bedek een ovenschaal met het water en de olijfolie en leg het vlees en de aardappelen erop. Besprenkel dit met het citroensap. Bak het in een op 160 gr voorverwarmde oven in 90 minuten gaar.