1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Keftedakia
gehaktballetjes

Ingrediënten:
250 gr kalfsgehakt
2 sjalotten
1 eierdooier
1 theel oregano
1/2 theel paprikapoeder
1/4 theel kaneelpoeder
1 eetl ketchup
3 eetl paneermeel
1/2 theel zout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
4 takjes peterselie
2 takjes munt
2 eetl bloem
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Hak de pterselie en de munt fijn. Meng alle ingrediënten behalve de bloem en de olie goed door elkaar en vorm hiervan kleine balletjes. Wentel vervolgens de balletjes door de bloem. Verhit in een pan de olie ebak hierin de balletjes goudbruin en gaar.

wie is online

We have 33 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105904