Laatst gelezen
- Etli Kuru Fasulye - witte bonen met lamsvlees
- Saganaki - gebakken feta
- Courgettekoekjes in tomatencoulis
- courgette fritti
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Garidhes Saganaki - Gegratineerde garnalen in tomaten-roomsaus
- Charides - Garnalen
- Stracotto all'Emiliana - rundvlees met rode wijnsaus
- Fasolja Soepa - Witte Bonensoep
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
Kotópoulo lemonáto
Kip met citroen
ingrediënten:
1500 gr kip
125 ml water
7 eetl boter
2 theel zout
2 citroenen (sap)
1/4 theel peper
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Verhit in een pan de boter en bak de kip goudbruin. Besprenkel de kip met het water, de citroensap, het zout en de peper en bak de kip afgesloten in 60 minuten zachtjes gaar. Schep de kip op een schaal en giet de saus erover en serveer.
Kip met citroen
ingrediënten:
1500 gr kip
125 ml water
7 eetl boter
2 theel zout
2 citroenen (sap)
1/4 theel peper
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Verhit in een pan de boter en bak de kip goudbruin. Besprenkel de kip met het water, de citroensap, het zout en de peper en bak de kip afgesloten in 60 minuten zachtjes gaar. Schep de kip op een schaal en giet de saus erover en serveer.