1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Chirino juwetsi
Varkensvlees in Retsina


Ingrediënten:
800 gr varkensvlees (schouder)
60 gr boter
6 sjalotjes
125 ml tomatensap
125 ml Retsina
750 gr aardappelen

bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes en de sjalotjes fijn. Verhit in een pan de boter en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de sjalotjes toe en bak deze 3 minuten. Dan de tomatensap, de retsina en de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten stoven.

wie is online

We have 41 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2089740