1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Dolmadakia
gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
500 gr wijnbladeren
250 ml olie
250 ml water
bord
water

ingrediënten vulling:
3 uien
150 gr rijst
2 eetl fijngehakte dille
2 eetl fijngehakte peterselie
1/4 theel jinten
1/4 theel kruizemunt
3 limoenen, sap
250 ml water
1/2 theel peper
1/2 theel zout
200 ml olie

Bereiding:
Was de bladeren en maak deze schoon. Verhit in een pan het water en kook de bladeren voor 5 minuten, daarna goed uitlekken. Snijd de uien fijn. Meng de ingrediënten voor de vulling goed doorelkaar. Schep een lepel van de vulling op een wijnblad en vouw deze dicht als een pakketje/rolletje/ Leng de rolletjes in een pan en giet darop de olie en het water. Leg op de pakketjes/rolletjes een bord. Kook de pakketes/rolletjes totdat het water vrijwel is ingekookt

wie is online

We have 12 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2149638