1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Avgha vrasta me jemisi
gevulde eieren uit Cyprus

Ingrediënten:
8 hardgekookte eieren
8 ansjovisfilets
50 gr feta
2 theel kappertjes
6 eetl olijfolie
1/2 citroen, sap
1 eetl dragonazijn
1/4 theel mosterdpoeder
zout naar smaak

garnering:
1 takje peterselie, gehakt

Bereiding:
Pel de eieren en halveer deze. Meng de dooiers met de ansjovis en de feta tot een glad mengsel. Hak de kappertjes fijn en meng dit met de olie, het citroensap, de azijn, de mosterdpoeder en het zout door de dooiers. Schep de massa terug in de eieren en bestrooi deze met de peterselie.

wie is online

We have 55 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538817