Laatst gelezen
- Mercimek çorbasi - rode linzensoep
- Pomodori alle erbe
- Kota Me Macaronia - Kip met macaroni
- Frittata al tartufo - Omelet met truffel
- Baharatli Tavuk - kruidige kip
- Filetto di maiale al Chianti - Varkensvlees met Chianti
- Funghi alla Trapanese
- Pesto alla genovese
- Patlican Dolma - gevulde aubergines
- Lomo de cerdo a la cerveza - varkenslende in het bier
Tirakia Tighanita - Kaasballetjes
Tirakia Tighanita
Kaasballetjes
Ingrediënten:
2 eiwitten
250 gr geraspte kefalotiri
1/2 theel peper
olijfolie
bereiding:
Klop de eiwitten stijf en meng hierdoor de kaas, het zout en de peper. Vorm van de massa kleine balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudgeel en laat deze uitlekken op keukenpapier. Serveer.
Kaasballetjes
Ingrediënten:
2 eiwitten
250 gr geraspte kefalotiri
1/2 theel peper
olijfolie
bereiding:
Klop de eiwitten stijf en meng hierdoor de kaas, het zout en de peper. Vorm van de massa kleine balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudgeel en laat deze uitlekken op keukenpapier. Serveer.