Laatst gelezen
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Karniyarik - aubergines uit de oven
- Pesce spada o Tonno alla marinara
- Tyropita - kaaspasteitjes
- Piccata al Marsala
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
- Baharatli Tavuk - kruidige kip
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Dolmadákia mé rizi - Druivenbladeren gevuld met rijst
Kalamarakja - gebakken pijlinktvisjes
Kalamarakja
gebakken pijlinktvisjes
Ingrediënten;
1000 gr pijlinktvisjes
250 ml olijfolie
2 citroenen, sap
5 eetl bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Maak de inktvisjes schoon. Meng het zout en de peper door de bloem. Wentel de inktvis door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de inktvis goudbruin en gaar. Besprenkel de inktvis met het citroensap en serveer.
gebakken pijlinktvisjes
Ingrediënten;
1000 gr pijlinktvisjes
250 ml olijfolie
2 citroenen, sap
5 eetl bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Maak de inktvisjes schoon. Meng het zout en de peper door de bloem. Wentel de inktvis door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de inktvis goudbruin en gaar. Besprenkel de inktvis met het citroensap en serveer.