Laatst gelezen
- Salata Angouri - Komkommersalade
- Yayla çorbasi- Anatolische soep met yoghurt
- Kotopoulo Kanela - Kip met kaneel
- Brodetto di San Benedetto del Tronto
- Pomodori alle erbe
- Koukia yiachni - Gestoofde tuinbonen
- Filetto di maiale al Chianti - Varkensvlees met Chianti
- Balik Bugulamasi - stoofpotje van vis
- Cavolfiore alla pizzaiola - Bloemkool alla pizzaiola
- Arni a la chasapa - Gesmoorde lamskoteletten
Fasolja Soepa - Witte Bonensoep
Fasolja Soepa
Witte Bonensoep
Ingrediënten:
500 gr witte bonen
1500 ml water
2 wortels
1 ui
2 vleestomaten
2 teentjes knoflook
1 blaadje laurier
1 takje rozemarijn
peper en zout naa smaak
2 eetl Olijfolie
1 eetl wijnazijn
1 eetl gehakte selderie
Bereiding:
Week de bonen eerst in water. Hak de knoflook, de wortel, de ui en de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg de bonen, de knoflook, de lomaat, de laurier, de ui, de wortel, de rozemarijn en het peper en zout toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes koken.Voeg dan de azijn en de olie toe en nog 10 minuten sudderen. Bestrooi het met de selderie en serveer.