1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dolmades
gevulde wijnbladeren


Ingrediënten:
500 gr gehakt
225 gr rijst
1 ui
1 theel gedroogde mint
druivenbladeren
zout en peper naar smaak
water
2 eetl olijfolie

Bereiding:
Kook de bladeren kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de ui fijn. Meng het gehakt, de rijst, de ui en de mint door elkaar. Vul de bladeren met het mengsel en leg deze in een pan. Vul de pan met water totdat de rolletjes onderstaan. Kook het geheel zachtjes voor 1 uur en sprenkel de olijfolie voor het opdienen over de rolletjes.

wie is online

We have 11 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105891