Laatst gelezen
- Mucver 1 - Courgettepannekoekjes
- Spezzatino di maiale
- Carpaccio di Cipriani
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
- Sebzeli piring pilavi - Rijstschotel met krenten en noten
- Sagne e cicerchie
- Bollito misto
- Frittata al tartufo - Omelet met truffel
- Pandsari Salata - Rode bietensalade
- Bamies me kotopoulo - okra's met kip
Dolmades - gevulde wijnbladeren
Dolmades
gevulde wijnbladeren
Ingrediënten:
500 gr gehakt
225 gr rijst
1 ui
1 theel gedroogde mint
druivenbladeren
zout en peper naar smaak
water
2 eetl olijfolie
Bereiding:
Kook de bladeren kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de ui fijn. Meng het gehakt, de rijst, de ui en de mint door elkaar. Vul de bladeren met het mengsel en leg deze in een pan. Vul de pan met water totdat de rolletjes onderstaan. Kook het geheel zachtjes voor 1 uur en sprenkel de olijfolie voor het opdienen over de rolletjes.