Laatst gelezen
- Carbonada
- Broccoletti alla romana
- Sebzeli piring pilavi - Rijstschotel met krenten en noten
- Angináres Saláta - Artisjokken salade
- Piperjes Jemistes - gevulde paprika's
- Börek - gevuld deeggerecht
- Bigoli al tartufo nero
- Cosciotto di agnello alle erbe - Lamsbout met kruiden
- Pilav
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
Fonduta
Fonduta
Ingrediënten:
500 gram fontina-kaas
300 ml melk
50 gram boter
5 eieren
witte peper naar smaak
witte truffel naar smaak
bereiding:
Scheid de eieren en hou de dooiers apart en klop deze op. Meng de kaas met de melk en laat dit tenminste 60 minuten staan. Smelt de kaas au bain-marie en meng de boter en de dooiers erdoor evenals de peper en zout. Serveer het in borden en schaaf de truffel erover.