Laatst gelezen
- Bruschetta al pomodoro
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Pesto alla genovese
- Arroz con cordero - rijst met lamsvlees
- Fusilli alla Carbonara
- Imam bayildi - Aubergine in olijfolie
- Fakes Soepa - linzensoep
- Kiymali Cep Böregi - bladerdeeg rolletjes met gehakt
- Kotopitta - Kippenpastei
Asparagi in salsa bolzanina
Asparagi in salsa bolzanina
Ingrediënten:
1200 gr. asperges
1,5 eetl boter
1 theel suiker
2 eieren
2 eetl wijnazijn
1 eetl mosterd
5 eetl olijfolie
zout naar smaak
water
Bereiding:
Maak de asperges schoon en kook deze voor 15 minuten in water met wat zout, de boter en de suiker. Kook de eieren hard en prak deze fijn. Meng door de eieren de azijn, de mosterd en de helft van de olie. Leng de asperges op een schaal en besprekel deze met de rest van de olie en schenk de saus erover en serveer.