1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cipolle ripiene al prosciutto


Ingrediënten:
4 uien
100 gr rauwe ham
2 eetl parmezaanse kaas
100 ml bouillon
2 eetl boter
zout en peper naar smaak
1 ei
3 eetlepels paneermeel
1 eetl melk
water

bereiding:
Kook de uien ongeschild voor 10 minuten in water en koel deze snel af. Snijd het kapje van de ui af en hol deze uit en laat uitlekken. Snijd de ham en de vulsel van de ui fijn. Week het paneermeel met de melk en meng dit met het hammengsel, het ei, de kaas en het zout en peper. Vul de uien met het mengsel.
Leg de uien in een ovenschaal en leg er een klein klontje boter op. Bak de uien in 45 minuten op 180 gr gaar en bedruip regelmatig met de bouillon

wie is online

We have 336 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538710