1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cavolfiore alla pizzaiola
Bloemkool alla pizzaiola


Ingrediënten:
1 bloemkool
12 olijven
440 gr gepelde tomaten
1 theel kappertjes
3 eetl olijfolie
zout naar smaak
1 rawit
2 teentjes knoflook
1 eetl oregano
water

Bereiding:
Kook de bloemkool in water gaar en verdeel deze dan in roosjes. Hak de tomaten, de knoflook en de rawit fijn. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook en de rawit voor 1 minuut. Voeg dan de tomaten, de kappertjes, de onlijven toe en laat dit zachtjes sudderen tot vrijwel het vocht verdampt is. Voeg dan de bloemkool toe en nog een paar minuten zachtjes laten sudderen. Bestrooi en oregano en serveer

wie is online

We have 137 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2456413