1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Melanzane ripiene


Ingrediënten:
1000 gr aubergines
150 gr paneermeel
100 gr pecorinokaas
3 eieren
600 gr tomaten
3 teentjes knoflook
10 eetl olijfolie
15 blaadjes basilicum
zout
water

bereiding:
Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Hak de basilicum fijn en klop de eieren op. Verhit in een pan 5 eetl olie en voeg daar de knoflook aan toe en bak deze langzaam goudbruin. Verwijder dan de knoflook. Dan de tomaten toevoegen en deze langzaam 15 minuten laten sudderen.
Snijd de aubergines in de lengte doormidden en verwijder het vruchtvlees en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Bestrooi deze met zout en laat 30 minuten uitlekken, dan afspoelen en droog deppen. Verhit in een pan de overige olie en bak de blokjes kort. Dan de kaas, de eieren, de paneermeel en de basilicum toevoegen en 2 eetl van de saus.
Verhit in een pan het water en kook de halve aubergines voor 2 minuten. Vul deze daarna met het mengsel en giet de saus erover. Bak de aubergines daarna gaar in de oven voor 20 minuten en op 170gr.

wie is online

We have 30 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105902