1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Peperoncini al filetto


Ingrediënten:
750 gr groene pepers
3 teentjes knoflook
4 tomaten
zout en peper
11 basilicumblaadjes
4 eetlepels olie

bereiding:
Snijd de pepers in de lengte doormidden en verwijder het zaad. Snijd de knoflook fijn.Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de knoflook voor 1 minuut. Dan de pepers toevoegen en deze zachtjes 10 minuten bakken. Vervolgens de tomaten toevoegen en breng op smaak met peper en zout en laat dir 15 minuten sudderen/ Meng de basilicum erdoor en serveer.

wie is online

We have 67 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2429538