Laatst gelezen
- Salata Angouri - Komkommersalade
- Yayla çorbasi- Anatolische soep met yoghurt
- Kotopoulo Kanela - Kip met kaneel
- Brodetto di San Benedetto del Tronto
- Pomodori alle erbe
- Koukia yiachni - Gestoofde tuinbonen
- Filetto di maiale al Chianti - Varkensvlees met Chianti
- Balik Bugulamasi - stoofpotje van vis
- Cavolfiore alla pizzaiola - Bloemkool alla pizzaiola
- Arni a la chasapa - Gesmoorde lamskoteletten
Melanzane alla mozzarella
Melanzane alla mozzarella
Ingrediënten:
2 aubergines
4 tomaten
2 mozzarella
basilicum blaadjes
zout en peper naar smaak
olijfolie
Bereiding:
Snijd de aubergines in dikke plakken, de tomaten en de mozzarella in plakjes. Bestrooi de aubergines met zout en laat deze voor 30 minuten uitlekken. Speol af en dep deze droog. Rooster de aubergines totdat deze gaar en zacht zijn.
Leg op de aubergines de plakjes tomaat, de mozarella en de basicilum blaadjes en bestrooi deze met zout en peper en besprenkel het met olijfolie.