Laatst gelezen
- Arancini di Riso e Ricotta
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Kakavia - vissoep
- Spaghetti al Ranceto
- Bucatini all'Amatriciana - pasta met spek
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
- Kota Me Macaronia - Kip met macaroni
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Bulgurpilav
- Pescado Frito - Vis met een korstje
Overige
Pesto alla genovese
Pesto alla genovese
Ingrediënten:
5 bosjes basilicum
4 teentjes knoflook
50 gr pijnboompitten
1/2 theel zeezout
25 gr geraspte pecorino
25 gr geraspte grana padano
3 eetl olijfolie
bereiding:
Hak de basilicum en de knofllok zeer fijn. Wrijf of maal dit samen met het zout, de pijnboompitten, de kaas en de olijfolie tot een saus.