User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Risotto al Chianti


Ingrediënten:
400 gram rijst
2 eetl boter
3 sjalotjes
1 wortel
1 stengel bleekselderij
375 ml Chianti
4 eetl pecorino, geraspt
500 ml bouillon
zout en peper naar smaak

bereiding:
Snijd de sjalotjes, de wortel en de bleekselderij fijn. Verhit in een pan 1 eetl boter en fruit de sjalotjes, de wortel en de bleekselderij voor 10 minuten. Voeg dan de rijst toe en bak dit 2 minuten mee. Dan beetje bij beetje al roerend de wijn en de bouillon toevoegen en laat dit 15 minuten koken. Vervolgens de boter, het zout en de peper er door roeren en bestrooi het met de kaas.

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4508010