1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pansoti


Ingrediënten deeg:
500 gr bloem
3 eieren
zout
water

ingrediënten vulling:
500 gr biet
500 gr borage (komkommerkruid)
250 gr frisee sla
150 gr ricotta
2 eieren
50 gr parmezaanse kaas, geraspt
2 takjes majoraan
3 teentjes knoflook

bereiding:
Was de groenten en kook deze in een pan met het aanhangende vocht. Meng alle ingrediënten voor de vulling en pureer deze. Kneed het deeg en rol dit uit en snijd het in driehoekjes van 5cm. Schep 1,5 theel van de vulling op het deeg en vouw dit dicht. Kook de pansoti in 10 minuten gaar.

wie is online

We have 46 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105909