1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Burrida


Ingrediënten:
1000 gr sjalotjes
1000 gr gemengde zeevis
500 gr gemengde zeevruchten
3 teentjes knoflook
5 eetl olijfolie
1 stengel bleekselderij
1 wortel
500 gr tomaten
zout en peper naar smaak
1 bosje peterselie
1 theel oregano
225 ml droge witte wijn

bereiding:
Hak de peterselie fijn en snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de wortel en de bleekselderij fijn. Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de olie en fruit daarin de helft van de sjalotjes, de bleekselderij, de wortel en de knoflook. Voeg dan de helft van de tomaten toe en besprenkel het met zout. Dan de vis en de zeevruchten toevoegen samen met de overige ingrediënten en laat dit 15 minuten zachtjes sudderen totdat de vis en de zeevruchten gaar zijn en het een dikke smeuïge soep is geworden.

wie is online

We have 29 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2538791