1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sauté di Vongole
mosselen


Ingrediënten:
4000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
1 bosse platte peterselie
1 theel peper
1/5 theel zout
3 eetl olie

Bereiding:
Maak de mosselen schoon en snijd de peterselie en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de mosselen en de peper en het zout toe. Bak de mosselen (met afgesloten pan) totdat alle schelpen zijn geoppend (regelmatig schudden) en voeg dan de peterselie toe en serveer.

wie is online

We have 23 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2120776