Laatst gelezen
- Kotopitta - Kippenpastei
- Brasato al barolo
- Involtini di melanzane
- Chuletas de cordero con crema de ajo - Lamskoteletjes met knoflooksaus
- Risotto con asparagi
- Kimali Taze Fasulye - sperziebonen met gehakt
- Pilpo Memule Wusagti Veria - paprika's gevuld met rijst
- Carbonada
- Carciofi alla romana
- Gambas al Ajillo - knoflook garnalen/gambas
Spiedini misti di Spoleto - Vleesspiesjes uit Spoleto
Spiedini misti di Spoleto
Vleesspiesjes uit Spoleto
Ingrediënten:
200 gr varkenshaas
200 gr lamsvlees
200 gr kip
8 plakjes spek
8 blaadjes salie
Takjes rozemarijn
100 ml oliefolie
Peper en zout naar smaak
Bereiding:
Snijd elk stuk vlees in 4 gelijke stukken. Meng het vlees en maak hier van spiesjes afgewisseld met een plakjes spek en een blaadje salie.
Steek de rozemarijn in het vlees en bestrooi het met zout, peper en olie en laat het tenminste 4 uur intrekken. Rooster het vlees daarna
goudbruin en gaar boven een houtskoolvuurtje.