Laatst gelezen
- Zeytinyagli Yaprak Dolmasi - gevulde druivenbladeren
- Salade met peer en geitenkaas
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Ezo Gelin - linzen met rijst en pasta
- Arní a lá hasápa - gebakken lamsvlees met tomaten
- Ossobuco
- Gevulde zomergroenten
- Patlican Salatasi - aubergine salade
- Gemista - gevulde tomaten
- Piyaz - witte bonen salade
Brasato al barolo
Brasato al barolo
Ingrediënten:
1500 gr ongekruide runderrollade
3 eetls olijfolie
2 stengels bleekselderij
3 wortels
3 teentjes knoflook
2 uien
1 takje rozemarijn
600 mlBarolo
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
bereiding:
Hak de knoflook, de uien, de bleekselderij en de wortels fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook, de uien, de bleekselderij en de wortels voor 5 minuten. Voeg dan de rozemarijn en en vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de barolo toevoegen en het geheel 3 uur zachtjes stoven. op smaak brengen met de peper, het zout en de nootmuskaat. Pureer de saus en giet dit over het vlees.