Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Carne estofado a la Asturiana
- Cevizli Havuç Salatasi - Wortel-walnotensalade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Lamsschenkels met artichokken 2
- Çoban salatasi - Herderssalade
- Albondigas - gehaktballetjes
- Creoli alla Molisana - Pasta met spek
Piccata al Marsala
Piccata al Marsala
Ingrediënten:
600 gr varkenslapjes
100 gr bloem
3 eetl boter
100 ml Marsala
1 eetl peterselie, gehakt
zout en peper naar smaak
bereiding:
Plet he vlees en kruid deze met peper en zout en wentel deze door de bloem. Verhit in een pan de boter en bak het vlees rondom bruin. Dan de masala toevoegen en stoof het vlees vrijwel gaar. Dan de peterselie toevoegen en nog even laten stoven en serveer.