1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Scaloppine al marsala
Kalkoen met marsala


Ingrediënten:
4 kalkoenfilets
450 ml marsala
3 eetl bloem
40 gr boter
1 teentje knoflook
zout naar smaak

bereiding:
Kneus de knoflook Vehit in een pan de boter en bak de knoflook zachtjes voor 2 minuten en schep deze uit de pan. Wentel het vlees door de bloem en bak de filets rondom bruin. Voeg dan de marsala toe en het zout en laat dit indikken. Eventueel wat bloem toevoegen. Bak het vlees zachtjes totdat het gaar is (3-5 minuten)

wie is online

We have 14 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2089726