Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Grigliata di Cervo


Ingrediënten:
6 hertenkoteletten
375 ml rode wijn
3 eetl olijfolie
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kruidnagels
2 theel kaneelpoeder
1 citroen (rasp)
zout en peper naar smaak
1 laurierblad
9 jeneverbessen, gekneusd

bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laar dit 12 uur intrekken. Rooster de koteleten boven een houtkoolvuurtje in 10 minuten gaar. Verhit de marinade en kook dit tot een saus en giet dit gezeefd over het vlees.

who is online

We have 9 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4496906