Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Grigliata di Cervo
Grigliata di Cervo
Ingrediënten:
6 hertenkoteletten
375 ml rode wijn
3 eetl olijfolie
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kruidnagels
2 theel kaneelpoeder
1 citroen (rasp)
zout en peper naar smaak
1 laurierblad
9 jeneverbessen, gekneusd
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laar dit 12 uur intrekken. Rooster de koteleten boven een houtkoolvuurtje in 10 minuten gaar. Verhit de marinade en kook dit tot een saus en giet dit gezeefd over het vlees.