1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Cosciotto di agnello alle erbe
Lamsbout met kruiden


Ingrediënten:
1 lamsbout van ca. 1000 gr 
2 eetl lijfolie
225 ml witte wijn
3 teentjes knoflook
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
1 takje peterselie
peper en zout naar smaak

bereiding:
Hak de tijm, de rozemarijn en de peterselie fijn en meng dit door elkaar. Snijd de knoflook in dunne plakjes en steek deze in de lamsbout. Meng de olie, de wijn, de kruiden en het peper en zout tot een marinade en laat het vlees tenminste 3 uur marineren.
Bak het vlees vervolgens in 60 munuten gaar in een oven op 180 graden en besprenkel regelmatig met de marinade.

wie is online

We have 9 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105890