1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Filetto di maiale al Chianti
Varkensvlees met Chianti


Ingrediënten:
1000 gr varkensfilet aan één stuk
plakjes bacon
enkele takjes rozemarijn
1 sjalot
olijfolie
3 teentjes knoflook
500 ml Chianti
1 eetlepel bloem
1 theel gehakte gemende kruiden

bereiding:
Bind de bacon om het vlees met keukentouw en steek de rozemarijn ertussen. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de sjalot en knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de wijn en de kruiden toevoegen en het geheel 60 minuten zachtjes laten sudderen. Schep het vlees uit de pan en voeg de bloem toe en laat de saus indikken. Verwijder de bacon en snijd het vlees is plakken en giet de saus erover.

wie is online

We have 11 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2089724