Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Piccata al Marsala - vlees in marsalasaus
Piccata al Marsala
vlees in marsalasaus
ingrediënten:
4 varkenslapjes (totaal 600 gr)
100 gr bloem
3 eetl boter
100 ml Marsala (wijn)
2 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1/2 theel zwarte peper
Bereiding:
Klop met een vleeshamer het vlees zo dun mogelijk. Bestrooi het vlees met zout en de peper en haal het daarna door de bloem. Verhit in een koekepand de boter en bak daarin het vlees goudbruin. Voeg voorzichtig de wijn toe en laat het geheel 30 minuten afgesloten sudderen. Meng daarna de peterselie toe en serveer.
4 varkenslapjes (totaal 600 gr)
100 gr bloem
3 eetl boter
100 ml Marsala (wijn)
2 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1/2 theel zwarte peper
Bereiding:
Klop met een vleeshamer het vlees zo dun mogelijk. Bestrooi het vlees met zout en de peper en haal het daarna door de bloem. Verhit in een koekepand de boter en bak daarin het vlees goudbruin. Voeg voorzichtig de wijn toe en laat het geheel 30 minuten afgesloten sudderen. Meng daarna de peterselie toe en serveer.