User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Carciofi ripieni


Ingrediënten:
8 artisjokbodems
2 eetl olijfolie
250 gr rundergehakt
50 gr geraspte pecorino
1 citroen (sap)
1 eetl paneermeel
1 ei
zout en peper naar smaak
1 eetl peterselie, gehakt

bereiding:
Meng het gehakt met de kaas, het ei, het zout, de peper, de peterselie, het citroensap en het paneermeel. Vul de artisjokken met dit mengsel en bestrijk het met de olijfolie. Leg de artisjokken in een ovenschaal en bak deze in 25 minuten gaar in een oven op 180 graden. Wel wat water toevoegen om de artisjokken bodems vochtig te houden.

who is online

We have 142 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4694704