1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Malfatti di ricotta


Ingrediënten:
1000 gr spinazie
250 gr geraspte Parmigiano
250 gr ricotta
60 gr bloem
2 eieren
1/4 theel nootmuskaat
100 gr boter
1/2 theel zout
1/2 theel peper
water

bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de spinazie kort en laat deze daarna uitlekken. Meng door de spinazie de eieren, 4 eetl parmigiano, 2 eetl bloem, de ricotta, de nootzuskaat, de peper en het zout. Maak van het mengsel balletjes of ovaaltjes en wentel deze door de rest van de bloem. Verhit een pan met water en voeg de balletjes toe. Schep de balletjes uit het water als deze gaan drijven. Strooi dan de rest van de kaas erover samen met de boter.

wie is online

We have 15 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2105895