Laatst gelezen
- Moscharaki - In wijn gestoofd kalfsvlees
- Yayla çorbasi- Anatolische soep met yoghurt
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Firin na mezit - schelvis uit de oven
- Aceitunas gigantes - Gestoofde reuzenolijven
- Yaprak Sarma - dolma's (wijnbladeren) met rijst
- Ossobuco
- Bistecche alla contadina
- Omeletta me patates
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
Aceitunas - Gemarineerde olijven
Aceitunas
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
225 gram groene of zwarte olijven
1/2 theel jinten
1/2 theel oregano
1/2 theel rozemarijn
1/2 theel tijm
1/2 theel venkelzaad
2 laurierbladen
5 teentjes knoflook
4 eetl sherry-azijn
Bereiding:
Hak de kruiden en de knoflook fijn. Meng alles in een pot en laat dit 3 dagen afgelosten intrekken. Serveer
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
225 gram groene of zwarte olijven
1/2 theel jinten
1/2 theel oregano
1/2 theel rozemarijn
1/2 theel tijm
1/2 theel venkelzaad
2 laurierbladen
5 teentjes knoflook
4 eetl sherry-azijn
Bereiding:
Hak de kruiden en de knoflook fijn. Meng alles in een pot en laat dit 3 dagen afgelosten intrekken. Serveer