Laatst gelezen
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Lachano Aspro - Witte kool salade
- Tyropita - kaaspasteitjes
- Ribollita
- Fonduta
- Trota alla Valdostana - forel
- Calamares a la Romana - Gefrituurde inktvis
- Pomodori al tonno
- Ezo Gelin - linzen met rijst en pasta
- Arancini di Riso e Ricotta - gefrituurde gevulde rijstballetjes
Aceitunas negras Aderezadas - Gemarineerde olijven
Aceitunas negras Aderezadas
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
400 g zwarte olijven
2 sinaasappels
1 eetl milde paprikapoeder
1 eetl scherpe paprikapoeder
1 eetl jinten
olijfolie
Bereiding:
Schil de sinaasappelen en snijd deze in partjes. Meng de olijven erdoor samen met de jinten en de paprikapoeder. Schep in een pot en giet de olijfolie bij en laat dit tenminste 3 dagen marineren voordat het geserveerd wordt.
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
400 g zwarte olijven
2 sinaasappels
1 eetl milde paprikapoeder
1 eetl scherpe paprikapoeder
1 eetl jinten
olijfolie
Bereiding:
Schil de sinaasappelen en snijd deze in partjes. Meng de olijven erdoor samen met de jinten en de paprikapoeder. Schep in een pot en giet de olijfolie bij en laat dit tenminste 3 dagen marineren voordat het geserveerd wordt.